Schoot Kermis gaat door!

We hebben jullie behoorlijk moeten missen, maar goed nieuws: we mogen weer! Als alles zo blijft gaan qua corona-regels, dan staan we van 10 t/m 13 juli weer op ons vertrouwde Vogelsplein!

Er is dit jaar een onderscheid tussen het kermisterrein en het horeca- en feestplein. Op het kermisterrein is er vrije toegang maar moet je de basisvoorschriften, zoals anderhalve meter afstand houden, volgen. Op het horeca- en feestplein gaan we als vanouds los, maar hier heb je een QR-code uit de corona-check-app voor nodig. Je krijgt toegang als je met de app kan laten zien dat je volledig gevaccineerd bent, in de afgelopen 6 maanden herstelt bent van corona of dat je in de afgelopen 40 uur negatief getest bent bij testenvoortoegang.org. De testen zijn gratis en de dichtstbijzijnde testlocaties zijn te vinden in Weert en Eindhoven.

Meer info over de toegang, de line-up en de laatste winacties vind je op onze facebookpagina, op instagram en op schootkermis.nl.

Tot binnenkort op de kermis in Schoot!