De groepsavonden zijn weer begonnen

Ondanks de lockdown hebben we afgelopen weken niet stilgezeten: met activiteitenkranten, 📰 online groepsavonden 📱 en een spannend Wie is de Weerwolf-spel 🐺 was er genoeg te doen. Nu hebben we nog beter nieuws: de jeugdverenigingen mogen weer fysieke activiteiten organiseren! 🤩 Dat worden groepsavonden met veel sneeuwpret deze week! 🛷☃️
Ook als je nog geen lid bent bij Jong Nederland ben je welkom om mee te doen. Hieronder zie je in welke groep je welkom bent. Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie! 😊

Behalve onze extra aandacht voor hygiëne, is het belangrijk dat je ook altijd de gezondheidscheck doet. Heb je verkoudheidsklachten, heeft een gezinslid koorts- of benauwdheidsklachten, of zit je in quarantaine? Blijf dan thuis. Vanwege de avondklok zijn de tijden van sommige groepsavonden tijdelijk veranderd. Deze veranderingen zijn hieronder met een * aangegeven.