Zomerkamp

Elk jaar gaan we met alle groepen ergens in de bossen op zomerkamp. Een week lang kamperen we in tenten, doen we de leukste spellen, maken we vuur, gaan we naar de stad en nog veel meer. Kortom, de leukste week van het jaar! Wil je de sfeer proeven? Kijk dan hieronder de aftermovies eens!

Komende zomer gaan we naar Brunssum. Het zomerkamp vindt plaats van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 augustus. Voor de Poppels is het kamp iets korter: 8 tot en met 12 augustus. Tijdens het kamp heeft elke groep zijn eigen programma, maar zijn er ook veel spellen en activiteiten met alle groepen samen. Het zomerkamp is dé afsluiter van het Jong Nederland-seizoen.
Het zomerkamp kost €75 per kind, of €25 per kind voor de Poppels. Mocht het kamp toch niet door kunnen gaan dan zal dit bedrag worden teruggestort. Vanwege het coronavirus zullen we dit jaar de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om het kamp veilig te laten lopen. Meer hierover vind je in het informatieboekje.

Wil jij ook mee? Vul dan het inschrijfformulier in op gimme.eu en betaal hier. De vertrektijden, bagagelijst en meer vindt je in het informatieboekje.