Reünie oud leiding

Op zaterdag 10 november organiseert Jong Nederland Budel-Schoot een reünie voor al haar oud-leiding.

Het huidige leidingteam van Jong Nederland wil graag kennismaken met alle mensen die hen zijn voorgegaan. Het idee voor een reünie is spontaan ontstaan. Iedereen die in de ruim 70-jarige historie van de vereniging leiding is geweest, is welkom! Het is de bedoeling om er een avond van te maken waarbij men onder het genot van een hapje en een drankje kan bijpraten met de leiding ‘van toen’, kennis kan maken met andere leiding en verhalen kan uitwisselen.

De reünie begint om 19.30 met een inloop in de blokhut van Budel-Schoot, aan de Grootschoterweg 121. De laatste jaren hebben er diverse verbouwingen in en om de blokhut plaatsgevonden, dus oudgedienden kunnen eens komen nieuwsgierigen en kijken wat er veranderd is. Om 20.00 wordt de avond geopend door de voorzitter.

Inschrijven voor deze bijzondere avond doe je op de inschrijfpagina. We vragen een bijdrage van €10,- als tegemoetkoming in de kosten. We zijn afhankelijk van mond-tot-mondreclame om zoveel mogelijk oud-leiding te bereiken. Dus ken je nog andere mensen die leiding zijn geweest bij Jong Nederland Budel-Schoot? Vertel ze dan vooral over deze activiteit!

Heb je thuis nog leuke, oude foto’s uit je Jong Nederland-periode liggen? Dan is nú het moment om die te digitaliseren! Scan ze in en deel ze met ons. We hopen op 10 november foto’s te kunnen laten zien uit heel onze geschiedenis!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op. Je kunt ook bellen:06-22037720.

INSCHRIJVEN